Het gezicht achter VA


Foto’s http://www.bertofotografie.be

Ik ben Céline Vroman, zaakvoerster van Virtual Assistance.
Ik ben een bevlogen remote-worker en grote voorstander van het Nieuwe Werken. Ik heb een ruime professionele ervaring als Officemanager en Recruiter in vast en los dienstverband in zowel profit- als non-profit organisaties: Gezondheidszorg, Dienstverlening, Bouw, Training & Consultancy en Recruitment.

Ik beheers de kunst van het analyseren van uw noden en zet dit naadloos om in een concreet actieplan. Ik identificeer me met uw organisatie door de juiste mensen te spreken en hen de juiste vragen te stellen. Ik denk met u mee! 

De opstart van een opdracht gebeurt veelal in-company en kan snel evolueren naar een afstandsrelatie met optimale bereikbaarheid. Een Virtual Assistant kan altijd en overal werken. De loyaliteit is maximaal bij transparante samenwerking. Een opdracht is geslaagd bij een optimale tevredenheid van uw kant!

Céline Vroman
Virtual Assistance

View Celine Vroman's profile on LinkedIn

 

Zeg het voort!