Contactpagina voor Freelancers

High Level Administratieve Freelancer(s)

Virtual Assistance kijkt uit naar de samenwerking met High Level Personal Assistants om het team van Freelancers te versterken.

De opdrachten van Virtual Assistance zijn van administratieve aard. De projecten worden bij de klant op locatie uitgevoerd of vanuit het thuiskantoor van de freelancer. Er zijn voltijdse projecten (ter vervanging van een medewerker van de eindklant), deeltijdse, kortlopende en langlopende freelance-opdrachten van enkele uren per week. Voor elk wat wils dus!

Om je bij het team van Virtual Assistance te voegen is een grondige ervaring in administratie een must (bv als Management Assistant, Personal Assistant, Office Manager, Directie secretaresse etc.).
Je bent niet bang van computers, Google is je vaste partner als je het even niet weet en je bent een early adaptor voor wat betreft Social Media en andere handige Cloud Tools. Met een goede talenkennis (Nl/Fr/Eng) kom je zelfs nog een stapje verder bij ons.

Virtual Assistants weten van aanpakken en zijn communicatief vaardig, ze kunnen de behoefte van de eindklant invullen doordat ze hands-on zijn en zelfstandig kunnen werken.
Opdrachten worden veelal in blokken van 4 uur uitgevoerd en zijn regelmatig bij de eindklant op locatie (dus niet steeds virtueel vanuit het thuiskantoor). Met een beschikbaarheid van 4u tot 8u per week kunnen we al samenwerken !

Uiteraard is de Virtual Assistant zelfstandige in hoofd- of bijberoep en in regel met alle sociale, fiscale en andere wettelijke verplichtingen eigen aan zijn/haar statuut.

Via het invulformulier kan je je gegevens achterlaten.

[si-contact-form form=’2′]